Bu turnuvamızın paylaşım, duyuru ve organizasyonları artık yeni açmış olduğumuz AOCTURKEY isimli sitemizden devam edecektir.

Turnuva sonuçlarını ve record game'lerini voobly forum üzerinden güncellemeye devam edeceğim, ama %90 lık kesim diğer site üzerinden devam edecektir.

Site: [You must login to view link]


Kural & Format Değişikliği (Kayıtlı Sisitem & Zaman Ayarlamaları)


Turnuvanın ilerlemesi ve daha keyifli bir hal almasıyla birlikte turnuva kurallarımızda 'Schedule' yani zaman ayarlaması konusunda değişik yapmaya karar verdik.

Şöyle ki, turnuvanın ne zaman oynanacağına adminler olarak biz karar veriyorduk ve bu zaman şuana kadar Cumartesi günleri akşam 10 olarak belirlenmişti. Artık daha yüksek level oyuncuların meydanlara gelmesiyle birlikte formatımızda 'oyuncuların zaman ayarlamalarını forum üzerinden yapması' gibi bir değişim yapmaya karar verdik.

Böylece forum üzerinden kayıt başlığı altında yeni katılımları turnuva günü öncesiden de kabul edip ankete koyabilicez.

Şuanda planladığımız haftalık program şu şekilde işleyecek;

Pazar Gecesinden Salı 23.59'a kadar = Kayıt Süresi (Salı Günü bittiği vakit kayıt forum kitlenir ve o hafta için daha kayıt kabul edilmez.)

Çarşamba & Perşembe = Anket Süresi (Oylama)

Cuma = Schedule (Oyuncuların forum üzerinden maçların zamanını belirleme süresi)

Cumartesi & Pazar = Maçların oynanması GEREKEN günler. (Maçların Hafta sonu günlerine ayarlanması gerekmektedir.)

NOT: Zaman ayarlamalarını istisna durumları hariç tutarsak, genel olarak akşam 6 ile gece 12 arası yapılması daha uygun olur.